HVEM, HVA, HVORFOR?

MATCH ME (spleis meg) - EN ANNERLEDES DATINGSIDE

HVEM?

SAMARBEID MELLOM ENGASJERTE MATCHMAKERE.

Match Me er en nettside hvor driften foregår av mange selvstendige matchmakere. Alle bidrar til å gjøre nettsiden så god som mulig, og alle har ett felles mål. Å skape forhold som varer.

Gjennom en felles utdannelsesplattform og videre samarbeid bygger matchmakerne opp en solid nettside hvor single kan få hjelp til å finne sin perfekte match.

Matchmakerne er fra hele Norge og har sine områder og dermed også sine medlemmer de passer på.Mye av jobben foregår på frivillig basis ved siden av deres hovedjobb, fordi de rett og slett elsker å hjelpe mennesker. 

Der er en ting som vektlegges når nye matchmakere tas med i teamet og det er at de innehar ekte giverglede. De brenner virkelig for faget og de gjør det de kan for å bidra så mye som mulig. 

 

HVA?

EN ANNERLEDES DATINGSIDE.

Match Me er en datingside som har det beste av to verdner. Datasystemet til nettdatingsidene, og personlige matchmakere som står for godkjenningen.

Profilene matches av en datamaskin ut i fra svarene som medlemmene har gitt i profilen, men så kvalitetsikres matchingen av profesjonelle matchmakere.  

Når vi får beskjed om at du har fått en match, vil matchmakeren gå gjennom profilen din, notater vi har gjort, eventuelle personlighetstester og analyser og se om du virkelig matcher den datamaskinen anbefaler. Matchmakeren benytter altså kunskapen sin for å se om dere virkelig passer sammen. Ikke bare på papiret men også i det virkelige liv. 

Vil dere kunne være lykkelige og takle være hverandre 5 - 10 - 15 år frem i tid? Vil dere kunne beundre og respektere hverandre. Hvis matchmakeren tenker ja, så settes dere i kontakt med hverandre. 

VI KALLER DET MATCHDATING. 

HVORFOR?

FORDI DET ER PÅ TIDE.

 

I en tid der kjærlighet er blitt en forbruksvare er det på tide at noen setter ned foten. Noen må si STOPP det holder nå. Det er nok materalisme og utseendefokus. Det er nok dømming ut i fra hva man tror og tenker, og ikke hva man vet. 

Vi vil skape balanse i kjærlighetsregnskapet og gi tilbake mennesker håpet, troen og kjærligheten.

Vi skal være her for å gi råd, trygghet, støtte og motivasjon. Det er sånn man bygger varige relasjoner. Det er sånn man skaper forhold som varer. 

Ingen er perfekte så hvorfor logger vi oss på datingsider hvor vi må fremstå som perfekte for å bli sett og bedt ut på date? Nok nå! La oss se verdien av deg og formidle den verdien videre.. 

Våre medlemmer er fra 25 år til 75 år. Fellestrekk for dem alle er at de har lyst på en kjæreste. Det skal vi hjelpe dem med å få til.

REGISTRER DEG GRATIS OG UFORPLIKTENDE
TILBAKE TIL STARTSIDEN
LES OM VÅRE MEDLEMSKAP
LES OM HVORDAN VI GJØR DET

Lyst på tips og råd til deg som er singel?


Hver søndag sender grunnlegger og matchmakingansvarlig Ane Hagen ut en søndagsmail til alle som er registrert på søndagsmail-listen. Registrer deg gjerne du også. Du får kun mail hver søndag og kan når som helst melde deg av.

Close

50% Fullført

DU ER SNART REGISTRERT

Fyll inn navn og e-mail og trykk deg videre så får blir du sendt til registreringskjema.