REGISTRER DEG, SI SPLEIS MEG, OG LA OSS FINNE DEN RETTE TIL DEG!

 

Etter at du har registrert deg, så må du oppdatere profilen din. Når profilen din er oppdatert får du en GRATIS matching av oss. Jo mer informasjon du deler om deg selv, jo bedre vil matchingen bli, og du er selv ansvarlig for å holde profilen din oppdatert. Vi forbedrer hele tiden våre matchingskjema for å ha en best mulig matchrate så vi anbefaler at du titter innom profilen din minst en gang i uken for å se om det er noe nytt som må fylles ut eller endres. Du trenger ikke ha 100% fyllt ut profil.

PROFIL er om deg MATCHING PREFERENCES er om det du søker etter.

Når du føler profilen din er ferdig så sender du en mail til spleismeg@matchme.no og blir lagt i kø for å få din GRATIS introduksjon. Er det noe du lurer på om profil, medlemskap eller annet, ikke nøl med å ta kontakt med matchme@matchme.no 

IKKE OPPDATERT PROFIL? TRYKK HER FOR GUIDE HVA ER MATCH ME? TRYKK HER FOR INFO

SLIK JOBBER VI FOR DEG:

FOR DEG SOM ER MEDLEM: 

BLI MATCHET GRATIS.

Når du er registrert som gratis medlem av MatchMe får du en gratis match mot alle i systemet.

Før du blir matchet tar vi kontakt med deg hvis det er noe vi ser at du bør endre på profilen din, eller det er noe vi mangler av nyttig informasjon, slik at din gratis match blir best mulig.  

Hvis du ikke liker den du har blitt matchet med, så er det viktig at du gir oss en konkret tilbakemelding på hva du ikke likte, men også hva du likte, slik at vi kan notere oss det, og dermed gjøre en bedre match neste gang.

8 av 10 liker sin første match via oss og 6 av 10 treffer den som de blir matchet med og går på en date. 

NÅR DU ER VIP:

DIN EGEN MATCHMAKER!

Når du blir VIP får du din egen matchmaker som jobber for deg. Matchmakeren din og du kartlegger hvem du er og hvem som kan passe til deg. 

Du får flere felter å fylle ut i systemet og du får også en test av din matchmaker for å sjekke din tilknytningsstil.

Matchmakeren din kjører så jevnlig matcher på deg i systemet til hun eller han finner en person som du ønsker å gå på date med, og som også ønsker å gå på date med deg. 

Det er ingen garantier for at noen i vår database kan passe til deg, men vi har jevnlig strøm med nye medlemmer så det er ikke umulig at den rette plutselig dukker opp etter en stund. 

De fleste medlemmene våre er på 3 dater via oss før de finner den rette for seg, men vi har også flere som har blitt kjærester etter første forsøk.

 

BESTILL VIP

ANSETT EN MATCHMAKER PÅ HELTID:

IKKE BARE I SYSTEMET.

Hvis du er en av de som har høye krav, eller som ikke orker å gå på mange dater, så er det å ansette en matchmaker på heltid kanskje det beste for deg.

Du får da en matchmaker som overtar hele jobben med å finne den rette for deg, og det eneste du skal gjøre er å dele av deg selv med matchmakeren og vente til matchmakeren har funnet en person du kan treffe i virkeligheten.

Matchmakeren leter ikke bare i vår database men også via sitt eget nettverk og andres nettverk.

Når du ansetter en matchmaker gjennom oss, lager du en egen avtale med matchmakeren, men har sikkerheten ved at matchmakeren bruker våre retningslinjer og har et team til veiledning hvis det skulle være noe.

Du får også tett oppfølging etter at du har funnet den rette, slik at dere kan få forholde til å fungere med god kommunikasjon og trygghet i bunn. 

 

LES MER OM PRISER OG BESTILL
TILBAKE TIL MATCHME
REGISTRER DEG UFORPLIKTENDE OG GRATIS
LOGG INN
LES OM HVORDAN SIDEN FUNGERER
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.